Credit to: maccosmetics.com

M.A.C再次展現其吸金大法,新出的三色礦物眼影又是眾多美女必搶之物。另外,早前錯過了Dazzleglass唇彩的人也可以趁機入貨!


Credit to: maccosmetics.com

不過先不要把錢花光,因為2008 Holiday系列陸續有來,一個不小心很容易破產的哦!加上各大品牌也想趁聖誕大賺一筆,大家要鎮定!
創作者介紹

我的美麗佚事

assenav 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(2) 人氣()


留言列表 (2)

發表留言
  • BABY
  • 每次看到這3色礦物眼影總令我想起百事可樂~haaha

    我最喜歡還是上回的odd couple >"<可惜我都搶不到 嗚嗚嗚
  • 可以試下上eBay買,不過會貴D
    或者如果唔介意用二手野可以上makeupalley同人地換
    其實你唔使失望,等多一陣MAC又會re-launch之前出過D野

    assenav 於 2008/10/16 01:54 回覆

  • BABY
  • 我都係e-bay睇過,不過最後嫌麻煩無買~makeupalle是什麼來的?我必須用mac貨品來換的嗎??

    同埋你所指的re-launch, 會係幾時開始架? 麻煩知道後話我知啊^^ thanks!!
  • www.makeupalley.com 係一個平台,可以比人swap自己唔用gei化妝品
    唔一定要用MAC交換MAC,只要你有人地想要gei野,人地又有你想要gei野就可以交換,唯一雙方都要出郵費
    同埋,我見MAC網站仲有odd couple賣,如果你有朋友係美國,你可以托他買

    assenav 於 2008/10/16 23:53 回覆

找更多相關文章與討論